MURALS

Een mural of muurschildering is een goede manier om sfeer in de ruimte te brengen. Denk bijvoorbeeld aan de gang in een kantoor, een kinderkamer, een restaurant, of een cafe. Een muurschildering of graffiti brengt impact, gevoel, energie en kleur. Het maakt de ruimte compleet.

De mogelijkheden zijn hierin eindeloos! Samen kijken we welke elementen, afbeeldingen, kleuren, of letters bij uw wensen en doelen passen. Of u nu die rauwe industriële look zoekt, of juist dat romantische landschap. We kijken wat het beste bij deze plek of muur past, en maken een ontwerp op maat, zodat elke muurschildering uniek is en ook precies die uitstraling heeft waar u naar verlangt.

Bekijk mijn meest recente mural projecten!

SCHILDERIJEN

Schilderijen zijn niet gebonden aan een plek, zoals een muurschildering. Ze kunnen meegenomen worden van locatie naar locatie, en kunnen een bijzondere indruk of een gevoel achterlaten. Een portret kan aantonen dat we erg veel van iemand houden, of dat deze persoon bijzonder voor ons is. Het kan meer zeggen dan een foto.

Bekijk mijn meest recente schilderijen!

DECORATIES

Soms is het simpeler of logischer om in plaats van echt hout of marmer, een imitatie te gebruiken. Zo kun je van een oude vrachtwagen een prachtige carnavalswagen maken, of bijvoorbeeld simpel plaatwerk omtoveren tot een decor voor een theatervoorstelling. Ook het maken van 3D-illusies in een schildering of decoratie is geen enkel probleem. Vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk mijn meest recente decoratie projecten!

WERKWIJZE

Hoe werkt dat eigenlijk, zo’n project? Omdat elk kunstwerk op maat wordt gemaakt en de wensen elke keer weer variëren, kijken we samen wat het beste zou passen bij uw wensen. Ons doel is een mooi project neer te zetten waar u als klant elke keer weer met een glimlach naar kan kijken. Het project is daarom verdeeld in een aantal stappen:

HET KENNISMAKINGSGESPREK
Hier gaan we het hebben over uw wensen, kleuren, thema’s en stijlen. Misschien heeft u zelf al ideeën, of is er een budget waar we rekening mee moeten houden? Dit gesprek geeft mij een indruk van de opdracht en geeft de nodige inspiratie om aan de slag te gaan. Daarnaast is het een vrijblijvende service, en helpt dit een beeld te krijgen bij de kosten van het project. Tenslotte is het fijn om te weten met wie u zaken doet.

ONTWERPFASE EN PROJECTPLANNING
Nadat we afspraken hebben gemaakt over het project, kan ik voor u een prijsopgave maken. In de vrijblijvende offerte geef ik inzicht in de kosten van het project, en de materialen die gebruikt gaan worden. Hierin wordt ook het ontwerp meegerekend. Een ontwerp geeft u een beeld van het uiteindelijke resultaat. Dit kan een digitaal ontwerp zijn, of een schets op papier.

REALISATIE
Nadat we het ontwerp samen hebben bekeken, en iedereen enthousiast is over het project, gaan we aan de slag! Afhankelijk van de grootte en deadline van het project, kan de duur hiervan verschillen. De meest verbluffende werken hebben een grote mate van detail, waardoor ze nog meer tot de verbeelding spreken. Soms is er een deadline, of komt het beter uit om ‘s avonds te werken. Hier houden wij natuurlijk rekening mee. Wanneer het project af is en iedereen er met een tevreden glimlach naar kan kijken, is ons doel bereikt!